töitä projektiarkkitehdeille suunnittelijoille avustaville suunnittelijoille suunnitteluassistenteille

Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti työkokemusta omaavia Revit/Archicad taitoisia projektiarkkitehteja ark/ra
 

Olemme noin 50-hengen arkkitehtitoimisto Tampereen ydinkeskustassa. Meillä on mielenkiintoisia suunnitteluhankkeita hyvin laaja-alaisesti; mm. asuinkerrostaloja, liikekeskuksia, sairaaloita, yliopistokampuksia, rautatie- ja inframaailman suunnittelukohteita sekä maankäyttö- ja kaavoitushankkeita.

Edellytämme Sinulta hyvää ammattitaitoa, tarkkuutta, vastuunottokykyä, kykyä ryhmätyöskentelyyn ja motivoitunutta asennetta työntekoon. Koulutusvaatimuksena on rakennusarkkitehti tai arkkitehti, lisäksi edellytämme vähintään 5 vuotta kokemusta projektien hoidosta arkkitehtitoimistossa. Arvostamme erityisesti Archicad- ja/tai Revit – tietomallinnusohjelmistojen hallintaa, myös Autocad-osaaminen katsotaan eduksi.

 

Työhön kuuluu erilaisten suunnitteluprojektien itsenäistä hoitamista osana työryhmää pääsuunnittelijan alaisuudessa. Työ on kokopäivätyötä. Työn aloittamisajankohta voidaan sopia tapauskohtaisesti; tällä hetkellä etsimme pääsääntöisesti työntekijöitä 1.8. alkaviin työsuhteisiin.

Otathan yhteyttä pian; palkkaamme työntekijöitä sitä mukaa kuin sopivia löytyy.

Huom. Tällä hetkellä etsimme lähinnä kokeneita projektiarkkitehtejä, kuitenkin myös avustaville/nuoremmille suunnittelijoille saattaa ilmetä tarvetta ensi vuoden aikana.

Yhteydenotot sähköpostitse toimisto@aihioark.fi Ei puhelintiedusteluja!
Otsikoksi sähköpostiin Työpaikkahakemus ja oma nimesi; liitteeksi CV ja mahdollisesti myös portfolio.
Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!