töitä projektiarkkitehdeille suunnittelijoille avustaville suunnittelijoille suunnitteluassistenteille

Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti työkokemusta omaavia Revit/Archicad taitoisia projektiarkkitehteja ark/ra
 

Olemme noin 50-hengen arkkitehtitoimisto Tampereen ydinkeskustassa. Meillä on mielenkiintoisia suunnitteluhankkeita hyvin laaja-alaisesti; mm. asuinkerrostaloja, liikekeskuksia, sairaaloita, yliopistokampuksia, rautatie- ja inframaailman suunnittelukohteita sekä maankäyttö- ja kaavoitushankkeita.

Edellytämme Sinulta hyvää ammattitaitoa, tarkkuutta, vastuunottokykyä, kykyä ryhmätyöskentelyyn ja motivoitunutta asennetta työntekoon. Koulutusvaatimuksena on rakennusarkkitehti tai arkkitehti, lisäksi edellytämme vähintään 5 vuotta kokemusta projektien hoidosta arkkitehtitoimistossa. Arvostamme erityisesti Archicad- ja/tai Revit – tietomallinnusohjelmistojen hallintaa, myös Autocad-osaaminen katsotaan eduksi.

 

Työhön kuuluu suunnitteluprojektien itsenäistä hoitamista osana työryhmää pääsuunnittelijan alaisuudessa. Työ on kokopäivätyötä. Projektiarkkitehtien lisäksi palkkaamme myös tehokkaita, hyvät Archicad- tai Revit-taidot omaavia suunnitteluassistentteja sekä täysipäiväiseen työskentelyyn pystyviä arkkitehtiopiskelijoita.

Otathan yhteyttä pian; palkkaamme työntekijöitä sitä mukaa kuin sopivia löytyy.

Yhteydenotot sähköpostitse toimisto@aihioark.fi Ei puhelintiedusteluja!
Otsikoksi sähköpostiin Työpaikkahakemus ja oma nimesi; liitteiksi CV sekä mahdollinen portfolio.
Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!